Hondenservice 'Flash'

Begeleiding op maat voor uw (actieve) hond!
 

Wie ben ik?

Mijn naam is Francoise Jansen en zolang als ik me kan herinneren ben ik met honden bezig. In 2005 besloot ik er serieus werk van te maken en volgde ik de opleidingen binnen Aeres Training Centre Barneveld i.s.m. Kynologisch Centrum Quiebus waar ik de diploma's behaalde voor kynologisch instructeur en kynologisch gedragstherapeut. Van hieruit ontstond Hondenservice 'Flash', vernoemd naar mijn hond Flash, die inmiddels helaas al heel wat jaartjes niet meer onder ons is. 

Sindsdien ben ik me steeds blijven ontwikkelen op het gebied van leerprincipes en gedrag bij honden en kwam ook de sport erbij. Ondertussen heb ik ook hiermee al heel wat ervaring opgedaan en train ik met mijn eigen honden bij instructeurs die hun sporen in de agility en hoopers ruimschoots verdiend hebben en volg ik ook regelmatig online cursussen bij internationaal bekende namen in agilityland. 

Mijn manier van lesgeven is erop gericht om te kijken naar wat een hond  'vertelt' en daarop de juiste aanpak te vinden voor de hond maar zeker ook voor de baas! Ik ben wars van alle methoden die erop zijn gericht om de hond te onderdrukken, te imponeren of te straffen. In mijn ogen krijg je alleen een goede samenwerking als die is gebaseerd op vertrouwen en samen plezier maken.