Home Nieuws Over mezelf Hondenservice Mijn honden In herinnering Contact


Mijn naam is Francoise Jansen en ik ben de trotse eigenaar van drie honden. Op de pagina ‘Mijn honden´ kun je alles over ze lezen.


Als kind was ik al gek van honden en had dan ook altijd honden om mij heen. In 1995 kwam Flash in mijn leven. Ik woonde en werkte toentertijd in Zwitserland en hier is Flash dus ook geboren. Ook Nicky die er later bij kwam, is geboren in Zwitserland. Met Flash heb ik ontzettend veel meegemaakt en ze was echt mijn maatje.
Op dit moment ben ik met 2 van mijn honden actief in de behendigheid. Met beiden loop ik ook wedstrijden. Met mijn australian shepherd doe ik zo nu en dan schapen drijven op recreatieve wijze. Verdere dingen die ik, naast veel wandelen, doe of heb gedaan; speuren, cirkeltraining, balans-en coördinatietraining, treibball, clickerspelletjes, etc. Eigenlijk vindt ik alles wat je met een hond kunt doen, en op een positieve manier gebeurd, leuk.

In 2005 ben ik begonnen met opleidingen te volgen over het gedrag en de opvoeding van honden. Dat resulteerde in oktober 2006 in Hondenservice ´Flash´, een uitlaatservice en hondenschool. Uiteraard vernoemd naar mijn lieve maatje Flash. Na ongeveer een jaar ben ik gestopt met de uitlaatservice en verder gegaan met uitbreiding van de hondenschool, die als een speer ging. In 2007 behaalde ik mijn diploma voor Kynologisch Gedragstherapeut en kwam de gedragstherapie erbij. Door persoonlijke omstandigheden zijn we tussendoor een tijd gestopt geweest met de hondenschool, maar omdat ik het lesgeven zo leuk vindt heb ik besloten om vanaf september 2013 weer op kleinschalige basis te beginnen.


Hieronder een overzicht van de opleidingen die ik gevolgd heb. Omdat ik vind dat een mens nooit is uitgeleerd, zeker niet wat betreft het gedrag van honden, probeer ik zoveel mogelijk bij te blijven door veel te lezen, workshops en seminars te volgen en te praten en discussiëren met mede instructeurs en gedragstherapeuten.

   

                                             Gevolgde opleidingen: