Home Nieuws Over mezelf Hondenservice Mijn honden In herinnering Contact

Bliss
Dazzling Spirit Awesum It Is GS-O JS-E RS-O
Ras : Australian shepherd
Geb. 21-07-2009
Geslacht: teef (gecastreerd)
Fokker: Noelle Hoorneman, Dazzling Spirit
Nadat ik met Kaya de behendigheid had ontdekt, wilde ik graag meer sporten gaan ontdekken in de hondenwereld én verder in de behendigheid. Daarnaast wilde ik graag een sporthond waarbij ik niet zo op mijn tenen hoefde te lopen als bij Kaya. Eéntje die ik weer van pup af aan zelf kon socialiseren en opvoeden. Na veel internetten, lezen, ervaringen uitwisselen viel de keuze op de australian shepherd. Mooie honden, zeer veelzijdig, niet te groot en niet te klein. Dolblij was ik dan ook toen ik van de fokker te horen kreeg dat Bliss bij ons mocht komen wonen.

Met de puppytijd van Dico in mijn achterhoofd, bereidde ik me op het ergste voor. Bliss bleek echter een erg gemakkelijke pup die alles snel doorhad. Ze is sociaal naar  mensen. Met andere honden is het aftasten, als ze haar persoonlijke zone respecteren, gaat het meestal goed.

Bliss maakt al mijn verwachtingen die ik van haar had meer dan waar. Ze is een heerlijk hondje om mee te werken, super baasgericht en veel will to please. Met Bliss train ik op het moment voornamelijk behendigheid en lopen we wedstrijden. Verder doen we geregeld clickeren, schapen drijven en verschillende workshops.