Hondenservice 'Flash'

Begeleiding op maat voor uw (actieve) hond!
 

WORKSHOPS

De onderstaande workshops zijn t.n.o. niet beschikbaar i.v.m. de nieuwe corona maatregelen (okt.2020).

Wij organiseren leuke snuffelworkshops en opdrachtenworkshops. Ook leuk als vriendenuitstapje of bv. voor een nestreünie. De workshops zullen in principe altijd in de weekenden zijn. Datums zullen t.z.t. hier en op onze facebookpagina gedeeld worden. 

Wij bieden onderstaande workshops aan: 

Nose & Fun:

Samen ontdekken hoe leuk snuffelen is, maar vooral ook om op de neus van je hond te leren vertrouwen. We werken met verschillende materialen en opdrachten, waarin je samenwerkt en de opdrachten steeds intensiever en moeilijker worden. Max. groepsgrootte is 6 honden, duur 2,5 á 3 uur (inclusief een korte pauze met wat drinken en lekkers voor de eigenaren en om de hondenneuzen even tot rust te laten komen). 

Nose & Trust:

Leer je hond dat hij/zij op zichzelf kan vertrouwen. In een afgesloten veilige plek mag hij/zij op zijn eigen tempo ontdekken en leren. Zie je eigen hond, maar ook andermans hond,  groeien in zijn/haar zelfvertrouwen. Geschikt voor angstige honden, maar ook voor prikkelgevoelige honden, hyperactieve honden etc. En uiteraard ook voor pups en iedere hond die het leuk vindt om te snuffelen en op ontdekking te gaan. Iedere hond krijgt minimaal 2 sessies. Belangrijk is dat de andere honden op dat moment in de auto of rustig in een afgesloten bench kunnen verblijven. Max. groepsgrootte is 4 honden, duur 2 á 2,5 uur. 

Survival (Beginner, gevorderd of expert!):

Door middel van allerlei opdrachten ga je van het ene bosje naar het andere bosje. Elk bosje heeft een ander thema en daagt jou en je hond uit! Afhankelijk van jullie ervaring ga je voor de 'beginners', de 'gevorderden' of de 'expert'! Max. groepsgrootte 4 honden, duur 2 uur.

Duo Survival: 

Wil je graag gezamenlijk met iemand, met vrienden, familie of als nestreünie een leuke workshop doen? Doe dan gezellig de Duo Survival! De leukste, leerzaamste maar ook meest gekke opdrachten komen voorbij, waarin je buiten je comfort zone zal moeten treden. Je doet deze workshop in duo vorm, dus met 2 personen. Gezelligheid en lachen gegarandeerd! Eventueel kan er voor koffie/thee/fris en iets lekkers gezorgd worden. Groepsgrootte en duur in overleg.